En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya vardığında, gailesiz ve kararlı bir atmosfer yaratıyor, göz kızılıcı bir kontrast ve kostak bir ahenk sunuyor.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan izlem ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Denk çıbanlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en intibak sağladığı renklerden biri olan gri ile alay malay kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de dört dörtlük ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvirat, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıfamilyar.

Antrasit rengin hane yüreki tenvir antrasit renk tonları üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir cazibe katar.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle ömre bedel bir atmosfer oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her adım okşayıcı ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basit aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu goldfix ailesinden bariz duvar rengi boyasıdır. Sair möble antrasit renk tonları ve eşyaların rengi ile kolaylık geçim katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Ülkemizde yaşanmış olan deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir yağmur, yakınlarına temelsağlığı, üzüntülülarımıza acil şifalar dileriz.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sebebiyle dışarı tahliye edilmesi sağlanır.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi enikonu eksiksiz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page