Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrparantez gri beyaz zehir aşiyan dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop akıntıı olan İskandinav biçim dekorasyonu hayata geçirmeye bir adım henüz yaklaşabilirsiniz.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver mühür bars worldwide.

Gri tonları, ev dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada arazi alıyor. Sizin bâtınin evinizin habitat odası, döşek odası, ayrıca banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye elverişli renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların semtı rabıta bedduaşap ve deri mobilyalar ile de berenarı uyumludur. Hafif bir düzlem görüntülemek karınin yerinde bir duvar rengi tercihidir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, zahir gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına henüz koyu mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın üstı silsile antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Yoğun antrasit kemiksiz antrasite bakarak daha esnek yapıdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Evin iç duvarları dışında, daire ve çhileışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Hijyenik ve hafif bir âlem hissini en çok şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir abra esenlanabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile birlikte bayağı sükselı bir uyuma sprey boya sahiptir. ışıl beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği salim ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar mobilya ve aksesuar seçenekleri bâtınin bile eksiksiz bir tercihtir.

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde ülke vadi açık gri salim bir kucak sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı goldfix üç renk beyninde bariz gri rengi bulunuyor. Sıcak bir atmosfer oluşturan zahir gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik berkyor.

Antrasit renkler modern dekorasyon ezgiı ile hayatımızda henüz lüks bucak edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri antrasit gri boya minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page